Om Oss

Hos Ljudverkstan är vi experter inom ljud- och ljuslösningar, belägna i hjärtat av Borås. Vi är mycket mer än bara en ljuduthyrningstjänst - vi är passionerade skapare som älskar att förvandla varje evenemang till en oförglömlig upplevelse. Sedan vi öppnade våra dörrar har vi tillhandahållit skräddarsydda ljud- och ljuslösningar för en mängd olika ändamål, från företagsevent och privata fester till större kommunala projekt. Vårt team består av erfarna tekniker och kreativa talanger, alla med specialkompetens inom att skapa ljud- och ljuspaket som uppfyller varje kunds unika behov och budget.

Om oss bild med en mikrofon

Vårt Uppdrag

Vårt uppdrag på Ljudverkstan går bortom att enbart vara en tjänst för ljuduthyrning i Borås. Vi är helhjärtat engagerade i att tillhandahålla en komplett lösning för varje evenemang. Det innebär att vi inte enbart levererar utrustning, utan även erbjuder professionell rådgivning och stöd genom hela evenemangsprocessen. 

 

Vi samarbetar med betrodda märken som EV och Yamaha för att säkerställa att våra kunder har tillgång till de bästa ljudsystemen på marknaden.

Vi är även otroligt stolta över vår moderna musikstudio, en plats där vi hjälper artister att förverkliga sina musikdrömmar. Med utrustning från branschledande tillverkare som Warm Audio, Genelec och Neumann, är vår studio den ultimata destinationen för musikinspelning i Borås.

När det kommer till ljusdesign och ljudproduktion för evenemang, strävar vi efter att vara ditt självklara val. Oavsett om det gäller mindre sammankomster eller större konserter, jobbar vårt team omsorgsfullt för att skapa den perfekta atmosfären för varje evenemang.

 

Våra värderingar

Kvalitet: Vi sätter höga standarder för allt vi gör, från de produkter vi hyr ut till den service vi erbjuder våra kunder.

Passion: Vi är passionerade om ljud och ljus, och det driver oss att konstant förbättra och utveckla våra tjänster.

Engagemang: Vi är engagerade i att förstå våra kunders behov och att arbeta nära dem för att hitta de bästa lösningarna som möter deras förväntningar.

Samarbete: Vi tror på kraften i samarbete och att det bästa arbetet görs när vi delar våra styrkor och kunskaper för att nå gemensamma mål.

Innovation: Vi strävar efter att ständigt förnya oss och hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom ljud- och ljusbranschen.

Hållbarhet: Vi tar ansvar för vår miljöpåverkan och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck genom att välja miljövänliga produkter och metoder.

Historia av framgång

Under åren har vi hjälpt många kunder att skapa framgångsrika och minnesvärda evenemang. Vare sig det handlar om att förse ett lokalt band med allt de behöver för en fantastisk konsert – från inspelning i vår studio till live-ljudmixning på plats – eller att stödja en större produktion med toppmodern ljud- och ljusutrustning, är vi drivna av vår passion för ljud och ljus samt vår vilja att överträffa våra kunders förväntningar.