Hyra Ljudanläggning?

Från lilla festen till stora eventet

Hyr Ljudanläggning: Din Partner i Borås

När du behöver hyra ljudanläggning i Borås, är Ljudverkstan ditt självklara val. Vi erbjuder högkvalitativ utrustning från betrodda märken som EV, Turbosound och Yamaha, vilket gör oss till det självklara valet för alla typer av evenemang. Oavsett om du planerar en stor konsert, en privat fest eller ett företagsevent; har vi det du behöver för att skapa en fantastisk ljudupplevelse.

 

Vårt team av erfarna ljudtekniker är redo att ge rådgivning och teknisk support, vilket säkerställer att du väljer rätt utrustning för ditt evenemang. Vi förstår att varje evenemang är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina specifika krav. Förutom att erbjuda högkvalitativ utrustning, erbjuder vi även leverans och installation, vilket gör din upplevelse så enkel och bekymmersfri som möjligt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert.

Varje event är unikt

Hos Ljudverkstan arbetar vi endast mot offert för att garantera nöjda kunder. Oavsett om det är en födelsedagsfest för 20 personer eller ett stort evenemang för 1000 personer, erbjuder vi professionella ljudlösningar. 

 

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda utrustning av högsta kvalitet och en service som är anpassad efter dina unika behov.

För mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att skapa en oförglömlig ljudupplevelse på ditt nästa evenemang, tveka inte att kontakta oss.

Vad vi kan erbjdua

  • Högtalare för alla evenemang: Oavsett om ditt evenemang rymmer 15 eller 1000 personer, har vi den ljudanläggning du behöver för att skapa den bästa ljudupplevelsen.

  • Mixer: Från 2 till 48+ kanaler fullständig digital mixer med avancerad DSP på varje kanal.

  • Backline för band: Vi har ett brett utbud av mikrofoner från ledande varumärken som Neuman, Sennheiser, EV och Shure. Oavsett om du behöver trådlösa eller trådbundna alternativ, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

  • Professionella ljud- och ljustekniker: Vårt team av professionella ljud- och ljustekniker är redo att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt evenemang.

  • Trådlösa headset: Perfekta för konferenser och tal, våra trådlösa headset säkerställer att ditt budskap hörs klart och tydligt.

  • Installation och leverans: Vi erbjuder installation och leverans av din ljudanläggning, för att göra din upplevelse så smidig och bekymmersfri som möjligt.

  • Elverk för utomhusevenemang: Planerar du ett utomhusevenemang? Vi kan även tillhandahålla elverk för att säkerställa att all din ljudutrustning fungerar även där det är begränsad tillgång till eluttag.

  • Konsultation vid inköp av ljudutrustning: Om du behöver hjälp med att välja rätt ljudutrustning för din förening eller ditt företag, erbjuder vi konsultationstjänster för att hjälpa dig att fatta bästa möjliga beslut.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Kontakt

EMAIL

info@ljudverkstan.se

TELEFON

+46 73 759 44 65

PLATS

Grönbogatan 6, Borås

Skriv till oss: